אגסים בגריל עם יוגורט יווני מוקצף דבש ושקדים קלויים
אגסים בגריל עם יוגורט יווני מוקצף דבש ושקדים קלויים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך יוגורט יווני, דבש, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו נקטרינות בגריל עם דבש-תפוזים ריקוטה קצפת ושקדים קלויים, בריא & טעים: אגסים עלומים סיידר עם יוגורט ושקדים קלויים, ו שזיפים קלויים עם יוגורט יווני, דבש ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את היוגורט, הדבש והוניל בבלנדר, מעבד מזון מיני prep או עם מיקסר חשמלי עד שהוא קרמי, חלק ומבריק, על 2 דקות.
מעבירים אותו לקערה קטנה ומקררים בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.טוסט השקדים על תבנית אפייה ב 177° בתנור טוסטר או תנור רגיל עד שהם ריחניים, כ 5 דקות. שים עליהם עין כדי שהם לא ישרפו!מחממים את גריל פניני גבוה (או את הגדרת החום הגבוהה ביותר).חותכים כל אגס בחצי לאורכו ולהסיר את הליבה (דרך קלה היא לגרוף את הליבה עם כפית מתוך ערכת כף המדידה שלך).
מברשת קצת חמאה על הצדדים לחתוך.
מניחים את האגסים, לחתוך את הצד למטה, על הגריל ולסגור את המכסה, כך שהוא נח בעדינות על גבי האגסים. גריל עד סימני גריל כהה מופיעים ואתה יכול להריח את הארומה של קרמל שרוף, על 3 דקות.
מעבירים את האגסים לקערות בודדות או כוסות מרטיני. למעלה עם כמה גושים של יוגורט דבש מוקצף, מפזרים על כמה שקדים קלויים טפטוף עם דבש.