אגסים ושזיפים מיובשים ביין מחושל (טוב, סוג של)
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו יין מחושל {יין חם-יין חם Chaud}, סופלה שקדים קלוי עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים, ו אגסים מגולגלים ותפוחים.
הוראות
חותכים כל אגס במחצית אורך, ולהסיר את הליבות.
מפזרים את הסוכר מעל הבסיס של מחבת גדולה, רצוי לא מקל, ומטגנים.
מוסיפים את החמאה והחום עד שהסוכר נמס לתוך החמאה המומסת. הוסף במהירות את האגסים ואת caramelise עד שהם רכים אבל עדיין המשרד מחזיק את הצורה שלהם. זה ייקח בערך 10 דקות ואתה צריך לזרוק אותם מדי פעם.
מוסיפים את השזיפים המיובשים ומטגנים עוד דקה בערך. עכשיו לשפוך את היין, אבל להיזהר כפי שהוא יירק, אז להחזיק את המחבת ממך, ואז לשים אותו בחזרה על אש נמוכה יותר. לפצל את תרמיל וניל לאורכים וחצי באמצעות קצה של סכין חדה. לגרד את הזרעים לתוך המחבת, גם עם הסכין, ואז לזרוק את התרמיל ולתת הכל להחדיר במשך כ 5 דקות.
הרם את האגסים ושזיפים מיובשים ולהניח בצד, ואז להפחית את היין עד שהוא טוב ודביק ועבה, במשך כ 8-10 דקות. זהו זה באמת. רק פופ את הפרי בחזרה ומגישים חם או קר עם גרידת לימון על גבי.