אגסים זנגביל בסקווש בלוט
אגסים זנגביל ב סקווש בלוט עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דלעת, סוכר חום חזק, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. נסו מרק סקווש בלוט ג'ינג'ר, סקווש עם ג'ינג'ר ואגסים, ו דלעת ממולאת עם קינואה, אגסים ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
לעשות חתך קטן לתוך כל סקווש; מיקרוגל ב 1 עד 2 דקות כדי להקל על סקווש חצייה.
חותכים סקווש במחצית לרוחב; להסיר ולהשליך זרעים.
סקווש מקום, בצד לחתוך, בתבנית אפייה 13" x 9" x 2".
מערבבים אגס, סוכר חום, ג ' ינג ' ר, חמאה, ואם תרצה, ליקר; כפית באופן שווה לחצאי סקווש.
מוסיפים מים רותחים לעומק של 1/2 " לצלחת. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד סקווש הוא מכרז.
העברת סקווש לצלחת הגשה; מפזרים אגוזי לוז קלויים.
* כדי להסיר עורות אגוזי לוז, לבשל אגוזי לוז עם 1 כפית סודה לשתיה במים רותחים 30 עד 45 שניות.
מסננים אגוזים; לשפשף עם מגבת צלחת (עורות באים מיד). יבש לפני הקלייה.