אגסים עלומים עם ויניגרט יין
אגסים חרוטים עם ויניגרט יין דורש בערך 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.01 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מים, שעועית וניל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מכלמתכונים יש 4 אוהדים. עם כפית ציון 31%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: יין אדום אגסים עלומים, יין אדום אגסים עלומים, ו אגסים עלומים ביין.
הוראות
חתוך שטוח את תחתית האגסים, והעמד אותם זקופים בתחתית סיר מלאי גדול.
יוצקים את היין והמים לסיר, והופכים את הלהבה לאש גבוהה.
מפזרים סוכר, ומוסיפים שעועית וניל, כוכב אניס, מקל קינמון וקליפות לימון ותפוז. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש לנמוך בינוני ומבשלים 20 עד 25 דקות.
מוציאים את הסיר מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין. שמור 1/4 כוס נוזל ציד.
מעבירים אגסים לקערה, מכסים ומכניסים למקרר.
מניחים 2 אגסים עלומים בבלנדר או במעבד מזון, ומחית.
הקציפו שמן אגוזים, חומץ יין אדום ונוזל ציד שמור. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומכניסים למקרר.
מניחים אגסים בקערות בודדות, ומעליהם רוטב.