אגסים עלומים עם סירופ יין מתובל
אגסים עלומים עם סירופ יין מתובל נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם יין, אגסים bosc, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגסים עלומים ביין אדום מתובל, אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, ו אגסים עלומים עם סירופ סיידר זנגביל.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים ב 3 ליטר מיקרוגל בטוח צלחת; מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד תערובת רותחים.
קליפה אגסים הליבה, עוזב גבעולים שלמים. פרוסה על 1/4 אינץ ' מבסיס של כל אגס כך שהוא ישב שטוח.
הוסף אגסים כדי לצוד נוזל; כיסוי ומיקרוגל ב 10 דקות גבוהות, או עד מכרז.
הסר אגסים עם כף מחוררת; להפריש.
נוזל מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד מופחת 1 כוס.
מניחים כל אגס בקערה רדודה. כפית 1/4 כוס רוטב על כל אגס.
הערה: חפש אגסים שיש להם גבעולים ארוכים עבור מצגת דרמטית. כדי הליבה אגס, להחזיק אותו ביד שמאל. באמצעות baller מלון, לעשות שלושה או ארבעה חתכים מהירים לתוך אגס מלמטה. שאריות אגסים יישארו במקרר עד 3 ימים.