אגסים שלוקים
אגסים שלוקים ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, לימון, תפוז בטבור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, אגסים שלוקים, ו אגסים שלוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, את החום, לשלב את היין, את המיץ של לימון ותפוז, 1 של רבעי התפוזים סחוט, הסוכר, וניל, מקל קינמון, וציפורן.
מוסיפים את האגסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, מפנה את האגסים מדי פעם, עד שהם מנוקבים בקלות עם קצה של סכין, על 25 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האגסים לצלחות בודדות.
להסיר ולהשליך את הרובע הכתום ותבלינים. להחזיר את הנוזל לרתיחה ומבשלים עד סירופי מופחת על ידי שני שלישים, על 15 דקות, בהתאם לגודל של מחבת. כפית את הרוטב על האגסים.אגסים טיפ לא ממש בשלים? ציד בלתי חוקי ביין הופך אפילו פרי מוצק עסיסי ומכרז. לדרמה נוספת, מגישים קינוח אדום אודם זה עם כדור של גלידת וניל.