אגסים שלוקים עם צ'דר
אגסים עלומים עם צ'דר עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אגסים פורלה ), סוכר, קוקטייל מיץ חמוציותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגסים שלוקים עם צ'דר, אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, ו אגסים שלוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים אגסים, משאירים גבעולים במקום.
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא מיץ חמוציות, חומץ וסוכר לרתיחה; להוסיף אגסים. כאשר תערובת קורות חיים רותחים, להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד הפרי הוא רך כאשר פירסינג, על 8 דקות (12 דקות עבור אגסים Bosc); להפוך פירות מעל באמצע הבישול.
עם כפית מחוררת, להעביר פירות לצלחת מעוטרת. אם משתמשים באגסים Bosc, לחתוך כל אחד לחצי לאורכו.
מרתיחים תערובת מיץ על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 2/3 כוס, על 10 דקות.
בינתיים, לחתוך באגט באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' רחב.
מברשת שני הצדדים של כל פרוסה בקלילות עם חמאה. מסדרים פרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה בגודל 14 על 17 אינץ'.
אופים בתנור 375 עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
הגדר כל אגס שלם זקוף על צלחת (להניח חצאי Bosc הצדדים השטוחים למטה). סירופ כפית באותה מידה מעל או סביב פירות. מסדרים פרוסות בגט קלוי, גבינה, וגרס בצבעי מים ליד אגסים. לאכול, לחתוך חתיכות של אגס,לטבול ברוטב, ולשלב עם עקיצות של טוסט, גבינה, וגרס.