אדובו חזיר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? אדובו חזיר יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי דפנה, כתף חזיר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אדובו חזיר, Adobo חזיר, ו אדובו חזיר.
הוראות
שמן חום במחבת sauté ישר צדדי גדול על חום גבוה מאוד עד השמן מתחיל לעשן. צרוב חזיר בקבוצות, משאיר שפע של שטח פתוח במחבת, עד קרום קל נוצר, על 1 עד 2 דקות לכל צד. כאשר המנה האחרונה של בשר חזיר הוא צרוב, להחזיר את כל החזיר למחבת ולהוסיף רוטב סויה, חומץ, חלב קוקוס, עלי מפרץ, ושום. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה חשופה ומבשלים, מכוסה, במשך 2 1/2 עד 3 שעות, או עד חזיר הוא רך מאוד אבל לא מתפרק לחלוטין.
הסר חזיר מן המחבת ולהניח בצד. מסננים רוטב לתוך מפריד שומן או מדידת כוס לרפרף את השומן, שמירה על שימוש אחר. להחזיר רוטב למחבת, להוסיף על 1 כף חומץ, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רוטב מפחית פחות מ 1 כוס. להחזיר חזיר לרוטב מעובה ולהוסיף מלח וחומץ לפי הטעם.
מגישים עם אורז בצל ירוק קצוץ לקישוט.