אדובו סירלוין
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ומנה עיקרית ראשונית? סינטה אדובו יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 53 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו סטייקים של סינטה בקר, רוטב אדובו מפלפלי צ'יפוטלה, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 96%. ציון זה הוא עצום. סטייק סינטה חנוק עם רוטב אדובו, אדובו עוף קלאסי מתוך ' ספר הבישול של דרך אדובו, ו אדובו עוף קלאסי מתוך ' ספר הבישול של דרך אדובו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את מיץ הליים, השום, האורגנו והכמון. מערבבים פנימה פלפלי צ ' יפוטלה, ומתבלים לפי הטעם ברוטב אדובו.
חוררים את הבשר משני הצדדים בעזרת סכין חדה, מפזרים מלח ופלפל ומניחים בכלי זכוכית.
יוצקים רוטב ליים וצ ' יפוטלה על בשר, והופכים לציפוי. מכסים, ומשרים במקרר במשך 1 עד 2 שעות.
מברישים קלות את גריל הגריל בשמן.
מניחים סטייקים על הגריל, וזורקים את המרינדה. גריל סטייקים במשך 6 דקות לכל צד, או כדי הרצוי הרצוי.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק סינטה. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות פופי מונטריי פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![פופי מונטריי פינו נואר]()
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.