אדום סנאפר קוסקוס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, כמון טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר פלורידה עם קוסקוס, ו סנאפר אדום על קוסקוס עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; לטגן 3 דקות.
מוסיפים מלח, כמון, קינמון, פפריקה ופלפל; לטגן 30 שניות.
מוסיפים תפוחי אדמה, מרק, רסק עגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים לבבות ארטישוק ודגים; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג, ערבוב מדי פעם. תערובת דגים כפית מעל קוסקוס, ומפזרים כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.