זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, כמון טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר פלורידה עם קוסקוס, ו סנאפר אדום על קוסקוס עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, פלפל ושום; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מוסיפים תפוחי אדמה, מרק, רסק עגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מוסיפים לבבות ארטישוק ודגים; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג, ערבוב מדי פעם. תערובת דגים כפית מעל קוסקוס, ומפזרים כוסברה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.