אדזוקי שעועית מנגו מערבבים ומטגנים עם רוטב קוקוס כוסברה ליים
אדזוקי שעועית מנגו מוקפץ ומטגנים עם רוטב קוקוס סיד כוסברה דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-225 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו כוסברה, שורש זנגביל, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו שעועית שחורה מנגו מערבבים ומטגנים עם רוטב קוקוס כוסברה ליים, סלסה צלויה עם שעועית שחורה, מנגו, ליים וכוסברה, ו טאקו דגים עם סלסאן מנגו ורוטב סיד כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, למזג את חלב הקוקוס, כוסברה, מיץ ליים, זנגביל, שום, צוף אגבה בבלנדר עד חלקה; להפריש.
מחממים את שמן הבוטנים במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הבצל, פלפל וגזר בשמן החם עד שהגזר רך, כ -10 דקות.
מוסיפים את שעועית המנגו ומנגו; מבשלים ומערבבים עד שהמנגו חם.
יוצקים את הרוטב overtop לשרת.