אדלין המתוקה
אדלין מתוק לוקח בערך 33 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לכם מים, וודקה זהב, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה לא כזה אדיר. סלט תירס מתוק, מתוק, מתוק, טארט בטטה טטינדאם טוב מתוק מאת דוד גואה ורקל Pe, ו אטריות בטטה בזיליקום, פיטן ותירס מתוק מיסו קרבונרה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להכין סירופ קינמון, לשלב סוכר, 2 כפות מים, וקינמון בסיר קטן על חום בינוני. לבשל 4 דקות, ערבוב כדי לפזר סוכר.
בואו לעמוד 30 דקות; זן. מכסים ולשמור בקירור במיכל זכוכית במשך 3 עד 4 שבועות.
כדי להכין קוקטייל, מניחים פרוסות אגס וסירופ קינמון 1/2 אונקיה בשייקר מרטיני, ושומרים את סירופ הקינמון הנותר לשימוש נוסף. תערובת אגסים.
מוסיפים קרח, וודקה, או דה וי ומיץ לימון; שייק. מסננים לתוך כוס קוקטייל.
מקשטים עם פרוסות אגס נוספות, אם תרצה בכך.