אודון צונן עם עוף מתובל ומתובל ותרד
אודון צונן עם עוף מתובל ומתובל ותרד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חצאי חזה עוף, מקשטים: בצל ירוק ג'וליאן וזרעי שומשום, מירין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: סלט אודון צונן (Hiyashi Chukan אודון), עוף שומשום חריף ואטריות אודון, ו סלט אטריות אודון חריף.
הוראות
לחץ או לסחוט ג ' ינג ' ר באמצעות מסננת בסדר או cheesecloth עד מיץ מספיק מופק למדוד 1 כף.
מחממים מחבת גריל מתובלת היטב על חום גבוה עד חם. לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מערבבים יחד רוטב סויה, מירין, מיץ זנגביל, להדביק צ ' ילה, ושמן שומשום. מניחים בצד 1/2 כוס תערובת סויה לזרוק את השארית עם עוף.
עוף גריל עד רק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות בכל צד. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקרוע לחתיכות בגודל ביס.
אם משתמשים בנודלס מיובשים, מבשלים בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה, כ -12 דקות. מערבבים בתרד במהלך הרגע האחרון של בישול. (אם משתמשים בטר אודון, מוסיפים אטריות ותרד בו זמנית למים רותחים ומבשלים 10 עד 20 שניות בסך הכל.)
מסננים אטריות ותרד וטרנס-פר לקערה של קרח ומים קרים. כאשר קר, לנקז היטב במסננת.
לזרוק אטריות ותרד עם תערובת סויה שמורה בקערה גדולה.
מגישים אטריות ותרד עם עוף.
עוף יכול להיות בגריל על גריל חיצוני-מתלה שמן קל ולהגדיר 5 עד 6 אינץ ' מעל גחלים זוהרים.