קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

אווז חג המולד של שירלי בלבואה

אווז חג המולד של שירלי בלבואה
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? אווז חג המולד של שירלי בלבואה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציר עוף, קמח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חג המולד - Pinwheels תאריך אגוז של שירלי, אווז צלוי לחג המולד, ו האווז של חג המולד..

הוראות

1
בזהירות לדקור את עור האווז מכל הצדדים עם שיפוד, לטפל כדי למנוע פירסינג הבשר. ממלאים סיר גדול מספיק כדי להחזיק את האווז 2/3 מלא מים, ולהביא לרתיחה. לצלול צד צוואר ציפור למטה במשך 1 דקה, עד עור ברווז להתעורר על האווז. הפוך את זנב האווז למטה וחזור על התהליך.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר אווז מהסיר, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מניחים את השד על מדף במחבת צלייה גדולה. הגדר במקרר, חשוף, לייבש את העור במשך 24 עד 48 שעות.כאשר מוכן לצלות.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
תוציא את האווז מהמקרר. אמנם זה עדיין קר להשתמש בסכין חדה לחתוך דפוס חשיש צלב בעור השד, דואג להימנע חיתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
תן לאווז להגיע לטמפרטורת החדר לפני שימשיך.מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים את האווז פנימה והחוצה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אווז שלםאווז שלם
7
מניחים את המרווה ואת כבד אווז בחלל. חותם חללים עם חוט מטבח, ומניח את השד אווז בצד על מדף במחבת צלייה.עוף צלוי 1 ½ שעות בתנור שחומם מראש; לא לפתוח את דלת התנור במהלך תקופה זו. לאחר זמן זה אתה יכול למרוח לעתים קרובות ככל שאתה רואה לנכון. השתמש baster כדי להסיר קצת שומן אם יותר מ ½ אינץ ' מצטבר בכל עת במהלך הבישול. המשך צלייה 1 שעה (2 ½ hrs סך), או עד הטמפרטורה הפנימית כאשר נבדק עם מדחום בשר הגיע 180 מעלות F. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
אווז שלםאווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חוט קצביםחוט קצבים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
BasterBaster
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר אווז מהתנור, ולהעביר למחבת גדולה יותר. חזור לתנור למשך 15 דקות כדי לפריך ולחמם את הציפור. תוציא את האווז, ותעביר אותו למגש. השתמש בספל קפה או קערה קטנה כדי לרומם את קצה הזנב קצת. זה מגביר את הטעם בכך שהוא מאפשר למיצים לזרום למטה דרך בשר השד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
אווז שלםאווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תן את שאר האווז במצב זה מכוסה באופן רופף בנייר כסף לפחות 30 minutes.To להכין רוטב, לשפוך את כל מיצי המחבת. הצבת אותם לתוך מפריד שומן עד שאתה מסוגל לשפוך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים את הנוזל הנותר בחזרה למחבת הקלייה המקורית להגדיר מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מערבבים ב 2/3 כוס שרי יבש, ו 2 כפות קמח. לגרד את המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שרי יבששרי יבש
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
שלב את הטפטוף הזה עם מרק זבובי תוצרת בית או חנות קנה ציר עוף כדי להפוך את רוטב לאווז ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות