אווז חג המולד של שירלי בלבואה
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? אווז חג המולד של שירלי בלבואה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציר עוף, קמח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חג המולד - Pinwheels תאריך אגוז של שירלי, אווז צלוי לחג המולד, ו האווז של חג המולד..
הוראות
בזהירות לדקור את עור האווז מכל הצדדים עם שיפוד, לטפל כדי למנוע פירסינג הבשר. ממלאים סיר גדול מספיק כדי להחזיק את האווז 2/3 מלא מים, ולהביא לרתיחה. לצלול צד צוואר ציפור למטה במשך 1 דקה, עד עור ברווז להתעורר על האווז. הפוך את זנב האווז למטה וחזור על התהליך.
מניחים את השד על מדף במחבת צלייה גדולה. הגדר במקרר, חשוף, לייבש את העור במשך 24 עד 48 שעות.כאשר מוכן לצלות.
תוציא את האווז מהמקרר. אמנם זה עדיין קר להשתמש בסכין חדה לחתוך דפוס חשיש צלב בעור השד, דואג להימנע חיתוך הבשר.
תן לאווז להגיע לטמפרטורת החדר לפני שימשיך.מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מפזרים את האווז פנימה והחוצה עם מלח ופלפל.
מניחים את המרווה ואת כבד אווז בחלל. חותם חללים עם חוט מטבח, ומניח את השד אווז בצד על מדף במחבת צלייה.עוף צלוי 1 ½ שעות בתנור שחומם מראש; לא לפתוח את דלת התנור במהלך תקופה זו. לאחר זמן זה אתה יכול למרוח לעתים קרובות ככל שאתה רואה לנכון. השתמש baster כדי להסיר קצת שומן אם יותר מ ½ אינץ ' מצטבר בכל עת במהלך הבישול. המשך צלייה 1 שעה (2 ½ hrs סך), או עד הטמפרטורה הפנימית כאשר נבדק עם מדחום בשר הגיע 180 מעלות F. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F.
הסר אווז מהתנור, ולהעביר למחבת גדולה יותר. חזור לתנור למשך 15 דקות כדי לפריך ולחמם את הציפור. תוציא את האווז, ותעביר אותו למגש. השתמש בספל קפה או קערה קטנה כדי לרומם את קצה הזנב קצת. זה מגביר את הטעם בכך שהוא מאפשר למיצים לזרום למטה דרך בשר השד.
תן את שאר האווז במצב זה מכוסה באופן רופף בנייר כסף לפחות 30 minutes.To להכין רוטב, לשפוך את כל מיצי המחבת. הצבת אותם לתוך מפריד שומן עד שאתה מסוגל לשפוך את השומן.
מניחים את הנוזל הנותר בחזרה למחבת הקלייה המקורית להגדיר מעל 2 מבערים.
מערבבים ב 2/3 כוס שרי יבש, ו 2 כפות קמח. לגרד את המחבת עם כף עץ.
שלב את הטפטוף הזה עם מרק זבובי תוצרת בית או חנות קנה ציר עוף כדי להפוך את רוטב לאווז ומילוי.