אווז עם מלית שזיפים תפוחים
אווז עם מלית שזיפים תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1985 קלוריות, 79 גרם חלבון, ו 158 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 52% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -20 דקות. אם יש לכם מיץ תפוחים, חמאה, עלה דפנה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: אווז צלוי עם מלית שזיפים סובין ורוטב יין אדום, אווז צלוי עם מלית תפוחים, ו אווז צלוי עם מלית תפוחים.
הוראות
מפזרים בתוך אווז עם מלח. דקרו היטב את העור; הניחו בצד. במחבת הקפיצו סלרי, בצל ושום בחמאה; מעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את 10 המרכיבים הבאים.
מוסיפים פירורי לחם עד למילוי יש את העקביות הרצוי. ממלאים את האווז.
מניחים עם צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה רדודה גדולה.
אופים, חשופים, ב 350 במשך 3 עד 3-1/2 שעות או עד מדחום קורא 18
שלב את כל החומרים בסיר. מבשלים ומערבבים עד מבעבע; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מברישים מעל האווז במהלך 20 הדקות האחרונות של האפייה.