קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות91
מגזין

אווז פריך עם מילוי דובדבנים מיובשים

אווז פריך עם מילוי דובדבנים מיובשים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו מילוי שאור עם ארטישוק, עגבניות מיובשות ובזיליקום, הודו עם זיגוג דובדבנים עם מילוי דובדבן-תפוח מיובש, ו מילוי דובדבן-תפוח מיובש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים את מיצי פאן. לפזר בצל, גזר, ושומר סביב תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר ענפי עשב מחלל. מילוי כפיות לתוך חלל. החזר אווז למדף צלייה, צד השד כלפי מטה, וכסה מחדש בנייר כסף מצופה בקלף. צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®