אווז צלוי עם רוטב ג'ינג'ר אוכמניות
אווז צלוי עם רוטב ג'ינג'ר Blackberry עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1759 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 156 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. אם יש לך תפוח, מלח ים, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Blackberry Gingered ו שזיף שחור Shortcakes, חזיר צלוי ברוטב אוכמניות, ו בשר צבי צלוי ברוטב אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לשטוף את האווז ביסודיות מבפנים ומבחוץ. יבש היטב עם מגבות נייר. לדקור את העור עם מזלג או שיפוד עדין (זה עוזר לשחרר את השומן במהלך הבישול) בנדיבות לשפשף בכל רחבי עם מלח ים. דחוף את הציפור לפירות חתוכים. הכנס את הכנפיים תחת כך שהם לא נחשפים.
מוסיפים מים 1/2 אינץ למחבת הצלייה ומניחים את צד השד האווז למטה במתלה קלייה.
מניחים את המחבת בתנור במשך 45 דקות. בדוק את הציפור בזמן שהיא נצלית כדי לוודא שהמים לא מתאדים או ששומן האווז יישרף. אחרי 45 דקות, תוציא את האווז מהתנור. סובבי את השד למעלה ודקרי את העור שוב. בזהירות להסיר את השומן העודף על ידי הטיית המחבת באמצעות מזלף.
הוסף עוד 1/2 אינץ ' של מים למחבת. המשך לצלות עוד 2 שעות.
האווז מבושל כאשר המיצים שלו לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם שיפוד. אם הם עקובים מדם, צלוי במשך 15 דקות נוספות ולבדוק שוב. כדי להיות בטוח שהאווז מבושל, הכנס מדחום בחלק העבה ביותר של הירך. זה צריך לקרוא 170 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
הסר מהתנור ולתת לו לנוח במשך 15 דקות.
יוצקים עודף שומן עוזב על 2 כפות.
מוסיפים את הבצל הירוק, זנגביל, אוכמניות, סוכר ורוטב סויה.
לטגן במשך 5 עד 10 דקות עד האוכמניות מתחילות להתפרק ואת המיצים משוחררים.
מוסיפים זינפנדל ומפחיתים בחצי ואז מוסיפים את ציר העוף ומפחיתים בחצי שוב. להעביר רוטב דרך מסננת ולהשליך את עיסת.