אווז צלוי עם רוטב דובדבן ביין פורט
אווז צלוי עם רוטב דובדבן יין פורט דורש על 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 17275 קלוריות, 729 גרם חלבון ו 1552 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %81 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ים, תפוח סבתא סמית, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מדליונים חזיר עם רוטב פורט יין יבש דובדבן, מדליונים חזיר של אור בישול עם רוטב פורט יין יבש דובדבן, ו סטייק ניו-יורק צלוי עם רוטב חרדל פורט-יין.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
תשתמש במזלג כדי לדקור את האווז. אל תיכנס לבשר, רק דרך העור. מתבלים פנימה והחוצה עם מלח ים, דברים עם תפוז, לימון ותפוח; לקשור את הכנפיים מאחורי הציפור עם חוט בישול.
מניחים את השד בצד למטה לתוך מחבת צלייה, ולמלא עם 1/2 אינץ ' של מים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור. סובב את השד הצדדי של האווז, ודקור את העור במזלג שוב.
הוסף מים למחבת כדי להביא את הרמה בחזרה עד 1/2 אינץ'. להחזיר את האווז לתנור, ולבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם קורא 170 מעלות F (75 מעלות C), על 2 שעות.
הסר מהתנור, ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום לנוח.
כף 2 כפות של שומן אווז מן המחבת צלייה לתוך סיר קטן, וחום על חום בינוני. מערבבים את הדובדבנים ומבשלים עד הדובדבנים התרככו והחלו לשחרר את המיץ שלהם, כ -10 דקות. מערבבים ביין הנמל, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 2 דקות, ואז מערבבים את הג ' ינג ' ר, בצל ירוק, סוכר, רוטב סויה, ומניות עוף. חזור לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הרוטב מופחת בחצי, או עקביות הרצוי, כ 10 דקות.
מגישים את הרוטב לצד האווז.