קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

אווז צלוי עם רוטב דובדבן ביין פורט

אווז צלוי עם רוטב דובדבן ביין פורט
אווז צלוי עם רוטב דובדבן יין פורט דורש על 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 17275 קלוריות, 729 גרם חלבון ו 1552 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %81 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ים, תפוח סבתא סמית, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מדליונים חזיר עם רוטב פורט יין יבש דובדבן, מדליונים חזיר של אור בישול עם רוטב פורט יין יבש דובדבן, ו סטייק ניו-יורק צלוי עם רוטב חרדל פורט-יין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תשתמש במזלג כדי לדקור את האווז. אל תיכנס לבשר, רק דרך העור. מתבלים פנימה והחוצה עם מלח ים, דברים עם תפוז, לימון ותפוח; לקשור את הכנפיים מאחורי הציפור עם חוט בישול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אווז שלםאווז שלם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
3
מניחים את השד בצד למטה לתוך מחבת צלייה, ולמלא עם 1/2 אינץ ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור. סובב את השד הצדדי של האווז, ודקור את העור במזלג שוב.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הוסף מים למחבת כדי להביא את הרמה בחזרה עד 1/2 אינץ'. להחזיר את האווז לתנור, ולבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם קורא 170 מעלות F (75 מעלות C), על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהתנור, ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום לנוח.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כף 2 כפות של שומן אווז מן המחבת צלייה לתוך סיר קטן, וחום על חום בינוני. מערבבים את הדובדבנים ומבשלים עד הדובדבנים התרככו והחלו לשחרר את המיץ שלהם, כ -10 דקות. מערבבים ביין הנמל, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 2 דקות, ואז מערבבים את הג ' ינג ' ר, בצל ירוק, סוכר, רוטב סויה, ומניות עוף. חזור לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הרוטב מופחת בחצי, או עקביות הרצוי, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שומן אווזשומן אווז
יציאהיציאה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מגישים את הרוטב לצד האווז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו