קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות63
מגזין

אווז צלוי עם רוטב דומדמניות

אווז צלוי עם רוטב דומדמניות
אווז צלוי עם רוטב דומדמניות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1863 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 172 גרם שומן. לכי לחנות וקחי אווז לבוש, רוטב דומדמניות, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב דומדמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דומדמניות אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו אווז צלוי עם רוטב ערער, אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים, ו חזיר צלוי עם רוטב דומדמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר שומן רופף מחלל אווז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
2
הסר קרביים וצוואר; שמור לשימושים אחרים. חותכים את הכנפיים ממש מתחת למרפק, אם תרצה. לשטוף אווז ביסודיות עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. באמצעות מחט מתיחה או שיפוד חד, עור דקירה בכל רחבי, במיוחד סביב חזה תחתון וירכיים, מחזיק את המחט כמעט במקביל לאווז כדי למנוע חודר את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מוסיפים מים לעציץ גבוה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה מתגלגלת. בעדינות התחתון אווז לתוך מים רותחים, הצוואר בסופו למטה; להרתיח 1 עד 2 דקות או עד "עור ברווז" להופיע.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
הסר אווז, וחזור על הליך, הצללה זנב אווז בסופו למטה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
5
ניקוז; אווז פט יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מקום אווז, חזה למעלה, על מדף במחבת מטאטא. מקררים, חשופים, 24 עד 48 שעות. (ככל שתייבש את האווז באוויר, העור יהיה פריך יותר לאחר הקלייה).
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
7
מערבבים מלח ופלפל. לשפשף בכל רחבי אווז ובתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אווז שלםאווז שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים כתום הבא 3 מרכיבים בתוך חלל הגוף של אווז.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אווז שלםאווז שלם
9
מקום אווז, צד השד למטה, על מתלה משומן קלות במחבת צלייה. צלוי ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
הסר אווז מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מסננים ומשליכים שומן ממחבת. להחזיר אווז, השד בצד למעלה, כדי מתלה במחבת; צלי 1/2 שעות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-400, וצלה 15 דקות נוספות או עד שהעור פריך מאוד ומד חום מוכנס לאוגרי ירכיים 18
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
הסר אווז מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בואו לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
14
מגישים עם רוטב דומדמניות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק