קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות28
ציון בריאות4
מגזין

אוזני המןname

אוזני המןname
אולי אוזני המנטשן הם רק המתאבנים שאתם מחפשים. והוא יספק כ 28 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, שמן canolan, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו אוזני המןname, אוזני המןname, ו אוזני המןname (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וגרידת לימון בקערה גדולה ומערבבים אותם יחד עם הידיים עד לשלב ביסודיות. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים, סוכר, ושמן יחד במרץ עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את תערובת הביצים לתוך החומרים היבשים ומערבבים אותם יחד עם הידיים במשך 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים את המים וממשיכים לערבב עם הידיים עד שהבצק מגיע יחד, עוד 30 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
לגרד את הבצק על משטח מקומח, הוספת קצת יותר f lour אם הבצק הוא דביק מדי. השתמש ביד שלך כדי לשטח את הבצק מעט לתוך דיסק עבה, לעטוף את הדיסק מאוד נוח בנייר אלומיניום. מקררים עד שהבצק מוגדר היטב, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מערבבים את כל חומרי המילוי בסיר בינוני ומביאים אותם לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים במשך 5 דקות. הגדר את התערובת בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה. מקררים את המילוי עד שהוא מקורר לחלוטין לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים את כל חומרי המילוי בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים עד שהתערובת צמצמה במקצת, 15 עד 20 דקות. הגדר את התערובת בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להעביר אותו למעבד מזון ולעבד עד זרעי הפרג נשברו והם משולבים היטב, 5 עד 6 דקות. מקררים את המילוי עד שהוא מקורר לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
הסר את הבצק מהמקרר (הוא ייראה וירגיש די שמנוני) ולהעביר אותו למשטח משוריין. לקרוע חתיכת בצק קטנה ולגלגל אותו בין הידיים שלך לכדור בערך בגודל של כדור פינג פונג; להשתמש ביד שלך כדי לשטח את הכדור לדיסק עבה. חזור עם הבצק שנותר לעשות בערך 28 דיסקים להחזיק אותם במקרר. לאחר מכן, למשוך דיסק אחד החוצה בכל פעם ולמקם אותו על גיליון נייר קלף משוריין. מקפלים את קצה הנייר על החלק העליון של הדיסק, ולהשתמש עיתונות טורטיה או מערוך כדי לשטח את הבצק עד שזה בערך הוכפל ברוחב. באמצעות אותו גיליון קלף והוספת קמח לפי הצורך, חזור עם חתיכות הבצק הנותרות. עבודה עם 1 חתיכת בצק שטוח בכל פעם, לגרוף כף גדושה של המילוי של הבחירה שלך במרכז הבצק. ואז בעדינות לקפל 1 קצה של הבצק על הצד (אבל לא מעל) של המילוי ולחץ על הקצה מעט נגד המילוי כך שהוא נשאר במקום. הבא, להביא את קצה שני באותו אופן. לבסוף, להעלות את הקצה השלישי לצבוט את התפרים 3 יחד, יצירת מאפה משולש עם קצת המילוי עדיין חשוף בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מעבירים אותו לגיליון אפייה בגודל 10 על 15 אינץ ' המצופה בנייר אפייה ומשומן בשמן או בספריי בישול (השתמשו בסכין ספסל או במרית מתכת כדי לגרד בעדינות את תחתית העוגייה הממולאת ממשטח העבודה, במידת הצורך). חזור עם הבצק הנותר ומילוי. מכסים את העוגיות הממולאות בניילון נצמד ומקררים אותן במשך כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מגרד בצקמגרד בצק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את עטיפת הפלסטיק ואופה את העוגיות, סובב את המגש באמצע אפייה, עד חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ.