אוזני המןname
אולי אוזני המנטשן הם רק המתאבנים שאתם מחפשים. והוא יספק כ 28 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, שמן canolan, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו אוזני המןname, אוזני המןname, ו אוזני המןname (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וגרידת לימון בקערה גדולה ומערבבים אותם יחד עם הידיים עד לשלב ביסודיות. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים, סוכר, ושמן יחד במרץ עד בשילוב ביסודיות.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך החומרים היבשים ומערבבים אותם יחד עם הידיים במשך 10 עד 15 שניות.
מוסיפים את המים וממשיכים לערבב עם הידיים עד שהבצק מגיע יחד, עוד 30 שניות בערך.
לגרד את הבצק על משטח מקומח, הוספת קצת יותר f lour אם הבצק הוא דביק מדי. השתמש ביד שלך כדי לשטח את הבצק מעט לתוך דיסק עבה, לעטוף את הדיסק מאוד נוח בנייר אלומיניום. מקררים עד שהבצק מוגדר היטב, כ -3 שעות.
מערבבים את כל חומרי המילוי בסיר בינוני ומביאים אותם לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים במשך 5 דקות. הגדר את התערובת בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה. מקררים את המילוי עד שהוא מקורר לחלוטין לפני השימוש.
מערבבים את כל חומרי המילוי בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים עד שהתערובת צמצמה במקצת, 15 עד 20 דקות. הגדר את התערובת בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להעביר אותו למעבד מזון ולעבד עד זרעי הפרג נשברו והם משולבים היטב, 5 עד 6 דקות. מקררים את המילוי עד שהוא מקורר לחלוטין לפני השימוש.
הסר את הבצק מהמקרר (הוא ייראה וירגיש די שמנוני) ולהעביר אותו למשטח משוריין. לקרוע חתיכת בצק קטנה ולגלגל אותו בין הידיים שלך לכדור בערך בגודל של כדור פינג פונג; להשתמש ביד שלך כדי לשטח את הכדור לדיסק עבה. חזור עם הבצק שנותר לעשות בערך 28 דיסקים להחזיק אותם במקרר. לאחר מכן, למשוך דיסק אחד החוצה בכל פעם ולמקם אותו על גיליון נייר קלף משוריין. מקפלים את קצה הנייר על החלק העליון של הדיסק, ולהשתמש עיתונות טורטיה או מערוך כדי לשטח את הבצק עד שזה בערך הוכפל ברוחב. באמצעות אותו גיליון קלף והוספת קמח לפי הצורך, חזור עם חתיכות הבצק הנותרות. עבודה עם 1 חתיכת בצק שטוח בכל פעם, לגרוף כף גדושה של המילוי של הבחירה שלך במרכז הבצק. ואז בעדינות לקפל 1 קצה של הבצק על הצד (אבל לא מעל) של המילוי ולחץ על הקצה מעט נגד המילוי כך שהוא נשאר במקום. הבא, להביא את קצה שני באותו אופן. לבסוף, להעלות את הקצה השלישי לצבוט את התפרים 3 יחד, יצירת מאפה משולש עם קצת המילוי עדיין חשוף בחלק העליון.
מעבירים אותו לגיליון אפייה בגודל 10 על 15 אינץ ' המצופה בנייר אפייה ומשומן בשמן או בספריי בישול (השתמשו בסכין ספסל או במרית מתכת כדי לגרד בעדינות את תחתית העוגייה הממולאת ממשטח העבודה, במידת הצורך). חזור עם הבצק הנותר ומילוי. מכסים את העוגיות הממולאות בניילון נצמד ומקררים אותן במשך כ-30 דקות.
הסר את עטיפת הפלסטיק ואופה את העוגיות, סובב את המגש באמצע אפייה, עד חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ.