קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

אוטולנגי. צריך אני אומר יותר

אוטולנגי. צריך אני אומר יותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Ottolenghi. צריך אני אומר יותר. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו דבש, מלח ים, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: חצילים במרינדה À Lan Ottolenghi, אטריות אוטולנג'י סובה, ו Ottolenghi השראה עוף.

הוראות

1
שוטפים את העדשים היטב מתחת למים זורמים, ואז מניחים אותם בקערה עם המים ומשרים במשך 30 דקות.בינתיים, קוצצים דק את הכוסברה (כולל גבעולים), בצל ושום, ומגררים את הג ' ינג ' ר. תניח את הכוסברה בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את זרעי החרדל בתנור הולנדי 5 ליטר או בסיר אחר עם תחתית כבדה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים פופ.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל, שום, זנגביל ושמן זית. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את כוסברה הקרקע, כמון, כורכום, פפריקה, קארי עלים, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העדשים ואת המים השריית שלהם, העגבניות, הדבש, חילבה, ומלח, ומערבבים כדי להתמזג. מכסים ומבשלים כ -30 דקות, עד העדשים מבושלים במלואם.מערבבים את החמאה, מיץ לימון או סיד, וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים חם.