קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

אויסטר פו ' בוי

אויסטר פו ' בוי
המתכון אויסטר פו ' בוי מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מדהים פסקטריאן ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 807 קלוריות. גשו לסופר וקנו חסה רומיין, רוטב ברביקיו, צדפות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חמוצים שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון מערבולת קפה כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו ג'ון דורי אויסטר בר אויסטר פאן צלי עם חמאת חד קרוסטיני, פאי צדפות, ו אויסטר פו-בוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות רטוב: בקערה לא מגיבה או בשקית אטומה מחדש של גלון, שלבו את החמאה, הביצה הטרופה, הרוטב החם, הבזיליקום, השום המגורר והפלפל הלבן וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הצדפות וכל נוזל מהשטיפה. מכסים ומקררים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
3
ללחם וטיגון: בקערה רדודה שלבו את הפנקו, קמח התירס, הקמח, הבזיליקום המיובש, השום המגורר, הקאיין, 1 כפיות מלח, פלפל ופפריקה וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס במחבת ברזל יצוק גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים את הצדפות מהמלוח ומחפרים דרך תערובת הלחם, לוחצים בעדינות להדבקה. בזהירות להוסיף את השמן החם בקבוצות, לא קהל, ומבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר ומתבלים בשאר 1 עד 2 כפיות מלח ים כשהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
לכריכים: חממו את התנור לצלייה נמוכה. מחממים את הלחמניות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות, ומוציאים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מורחים את הרמולייד של מיס דיקסי משני צידי הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
שכבה על צדפות, חסה, עגבניות וחמוצים. למעלה עם החצי השני של הלחם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
10
במעבד מזון מוסיפים את כל המרכיבים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה, 25 עד 35 שניות בהתאם למהירות הבלנדר. מגרדים את הצדדים לפי הצורך. מקררים עד שמוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

1( חצילים)פלפל אנהיים, קצוץ בערךפלפל אנהיים, קצוץ בערך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ברביקיו בסגנון ממפיסרוטב ברביקיו בסגנון ממפיס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1ביוןעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלפפון חמוץ דק פרוס שמיר בסגנון מעדנייהמלפפון חמוץ דק פרוס שמיר בסגנון מעדנייה1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1ביצה, הוכהביצה, הוכה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה איטלקית שטוחהפטרוזיליה איטלקית שטוחה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1אוראו ממולאים כפוליםחמוצים כשריםחמוצים כשרים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמוצים כשריםחמוצים כשרים2בצל ירוק, קצוות גזומים, קצוצים בערךבצל ירוק, קצוות גזומים, קצוצים בערך1אוראו ממולאים כפוליםפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון2עד 3 עגבניות ירושה, פרוסות בעובי 1/4 אינץעד 3 עגבניות ירושה, פרוסות בעובי 1/4 אינץ1לימון, juicedלימון, juiced1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל בסגנון קריאוליחרדל בסגנון קריאולי16מידות בינוניותצדפות, שאק, נוזלי שמורותצדפות, שאק, נוזלי שמורות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם pankoפירורי לחם panko1חתיכות טופי הית' ברפפריקה חמהפפריקה חמה1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל חריף (מומלץ: קריסטל)רוטב פלפל חריף (מומלץ: קריסטל)0largesפלפל אדום, זרעים הוסרופלפל אדום, זרעים הוסרו3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחסה רומנית מגורדת, אריזה רופפת, קצוות ירוקים כהים מושלכיםחסה רומנית מגורדת, אריזה רופפת, קצוות ירוקים כהים מושלכים1חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2חתיכות טופי הית' ברמלח ים, מחולקמלח ים, מחולק1אוראו ממולאים כפוליםרוטב סרירצ'הרוטב סרירצ'ה4לחמניות צרפתיות רכות או הוגי, מפוצלותלחמניות צרפתיות רכות או הוגי, מפוצלות

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

ניתן לשלב את קייג ' ון עם אלברינו, יין רוזוויטי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות לה מריה קריסטי כרם אלברינו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -28 דולר לבקבוק.
לה מריה קריסטי כרם אלברינו
לה מריה קריסטי כרם אלברינו
בהיר, טרי ופריך עם תווים של לימון וקלמנטינה. על החיך הוא מראה מרקם אלגנטי וחומציות בהירה בגימור.משתלב היטב עם צדפות, דגים בגריל ומטבחים חריפים.