המתכון אויסטר פו ' בוי מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מדהים פסקטריאן ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 807 קלוריות. גשו לסופר וקנו חסה רומיין, רוטב ברביקיו, צדפות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חמוצים שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון מערבולת קפה כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו ג'ון דורי אויסטר בר אויסטר פאן צלי עם חמאת חד קרוסטיני, פאי צדפות, ו אויסטר פו-בוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות רטוב: בקערה לא מגיבה או בשקית אטומה מחדש של גלון, שלבו את החמאה, הביצה הטרופה, הרוטב החם, הבזיליקום, השום המגורר והפלפל הלבן וערבבו היטב.
שכבה על צדפות, חסה, עגבניות וחמוצים. למעלה עם החצי השני של הלחם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1-1/2 כוסות בירה
10
במעבד מזון מוסיפים את כל המרכיבים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה, 25 עד 35 שניות בהתאם למהירות הבלנדר. מגרדים את הצדדים לפי הצורך. מקררים עד שמוכן לשימוש.
ניתן לשלב את קייג ' ון עם אלברינו, יין רוזוויטי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות לה מריה קריסטי כרם אלברינו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -28 דולר לבקבוק.
לה מריה קריסטי כרם אלברינו
בהיר, טרי ופריך עם תווים של לימון וקלמנטינה. על החיך הוא מראה מרקם אלגנטי וחומציות בהירה בגימור.משתלב היטב עם צדפות, דגים בגריל ומטבחים חריפים.