אוכל פיות
אוכל פיות עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 24 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . לך לחנות ותביא סודה לשתיה, סירופ תירס, חומץ מזוקק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: חגיגת שרביטי פיות, עוגת גן פיות, ו אגדה קיש.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, מערבבים יחד את הסוכר, סירופ תירס וחומץ. מביאים לרתיחה, וחום לשלב הסדק הקשה, 300 עד 310 מעלות F (149 עד 154 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך צורות מים קרים חוטים קשים, שבירים. אל תערבבו ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח.
בזמן שאתם מחכים שהסוכר יעלה לטמפרטורה, משמנים צלחת אפייה בגודל 7x11 אינץ'. כאשר התערובת מגיעה לשלב הסדק הקשה, להסיר מהחום, ומערבבים במהירות את הסודה לשתייה עם כף ארוכה מטופלים; זה יהיה מאוד קצף.
יוצקים מיד לתוך המנה המוכנה, ומניחים בצד להתקרר.
חותכים לחתיכות קטנות כאשר מגניב.
אם ברצונך לצפות את הממתקים עם שוקולד, להמיס את שבבי השוקולד בקערת מתכת על מחבת של מים רותחים, ערבוב מדי פעם עד חלקה. אם השוקולד עבה מדי, ניתן להוסיף קצת שמן צמחי. לטבול חתיכות של ממתקים בשוקולד, ולמקם על נייר שעווה עד סט.