אוכמניות-אפרסק קרח פופס
אוכמניות-אפרסק קרח פופס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. אם יש לך אוכמניות, סוכר, אפרסק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פופס אפרסק-אוכמניות, בירה קרה קפה לאטה קרח פופס, ו עוגת אפרסק פופס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כפות סוכר, 2 כפות מיץ לימון טרי, פירות יער במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. תערובת זן דרך מסננת בסדר רשת מעל קערה, לחיצה על לחלץ מיצים, ולהשליך מוצקים.
מניחים את הנותרים 1 מיץ כף אפרסק במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מניחים קרם בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר שנותר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים רבע שמנת מוקצפת לתוך תערובת אפרסק. בעדינות לקפל את השמנת הנותרת לתוך תערובת אפרסק; צמרמורת. מחלקים חצי מתערובת האוכמניות באופן שווה בין 10 (4-אונקיה) תבניות קרח-פופ. למעלה עם מכסה. להקפיא 25 דקות או עד סט. לחשוף ולמעלה כל מנה עם תערובת אפרסק; למעלה עם מכסה. הכנס מקלות מלאכה למרכז של כל עובש; להקפיא במשך 25 דקות או עד שנקבע. לחשוף ולמעלה כל מנה עם תערובת אוכמניות נותרת. להקפיא במשך 4 שעות או עד קפוא לחלוטין.