אוכמניות-אשכוליות הפוך עוגות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אוכמניות אשכוליות הפוך עוגות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, ציפוי מוקצף מגניב, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת אשכוליות הפוכה, עוגת אשכוליות הפוכה, ו עוגות סבאיון אשכוליות.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה).
מניחים 1 חתיכת חמאה קטנה בכל אחד 24 כוסות מאפין ungreased; מניחים מחבת בתנור עד החמאה נמסה.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה. מסדרים אוכמניות על סוכר חום.
הוסף מספיק מים למיץ אשכוליות כדי למדוד 1 כוס. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות שמן וביצים, החלפת תערובת מיץ אשכוליות עבור המים והוספת קליפת אשכולית.
יוצקים את הבלילה מעל אוכמניות, ממלאים כל כוס שלושה רבעים מלאים.
אופים 17 עד 22 דקות (20 עד 25 דקות למחבת כהה או לא מקל) או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפעיל סכין קטנה או מרית מתכת סביב הצד של כל עוגה כדי לשחרר.
מגניב על מתלה קירור 15 דקות; להפעיל סכין סביב הצדדים של עוגות שוב.
מקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת; להפוך צלחת פאן מעל.
בואו לעמוד 5 דקות כך ציפוי טפטוף על עוגות; להסיר מחבת. מגניב 30 דקות.
מגישים עוגות חמות או קרירות עם מנה של ציפוי מוקצף ומפזרים קינמון. חנות מכוסה במקרר.