אוכמניות קפואות-עוגת שיפון לימון
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, קפוא אוכמניות לימון שיפון פאי עשוי להיות מעולה צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 157 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש מיץ לימון, חמאה, סוכר ופירורי קרקר גרהם. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קרם לימון קפוא של מאייר ברוטב אוכמניות, קפיר לימון קפוא (יוגורט) עם קולי אוכמניות, ו עוגת שיפון אוכמניות.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; לזרוק עם מזלג עד לח. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שלב 3 כוסות אוכמניות ומיץ לימון טרי בבלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים.
מניחים מלח וחלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מערבבים סוכר ו 6 כפות מים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום 25
בהדרגה לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך תערובת ביצה לבן, פועם במהירות בינונית, ואז במהירות גבוהה, עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל בתערובת אוכמניות; לשפוך לתוך קרום מוכן. כיסוי; להקפיא 8 שעות או לילה.
בואו לעמוד 5 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מקשטים עם אוכמניות טריות ונענע, אם תרצה בכך.