אוכמניות ריגוש
אוכמניות ריגוש נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש אוכמניות, סוכר, מים וקרח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 11 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. מתכונים דומים: אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, אוכמניות-מנגו סלט ירקות מעורבים עם אוכמניות-ויניגרט גויאבה, ו אוכמניות אפויות-לחם מטוגן בפקאן עם סירופ אוכמניות.
הוראות
מניחים 2 כוסות אוכמניות בסיר נירוסטה גדול, כבד; מחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה.
מניחים מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים 3 דקות או עד פירות יער מתחילים לשחרר מיץ.
הסר מהחום; להוסיף ג ' ין. לכסות ולתת לעמוד לפחות 1 שעה או עד לילה. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה, הקשה על פירות יער עם החלק האחורי של כף כדי להסיר כמה שיותר מיץ ככל האפשר; להשליך מוצקים.
מערבבים 3/4 כוס מים, סוכר, תרמילי הל בסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד שהסוכר מתמוסס. מגניב לחלוטין; להשליך תרמילי הל.
כדי לשרת, להוסיף את הקרח שייקר קוקטייל לבוא חצי במעלה הצדדים של מיכל.
מוסיפים 1/4 כוס אוכמניות-ג ' ין, 1/2 כפות סירופ הל, ו 1 כף מיץ לימון; לנער עד צונן. מסננים קוקטייל לתוך כוס מרטיני צונן.
מקשטים עם אוכמניות נוספות, אם תרצה.
מגישים באופן מיידי. חזור על הליך עם שאר החומרים.