אוסו בוקו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. 176 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרידת לימון, חוט מטבח, רוזמרין וסלרי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 71%, וזה טוב. נסו אוסו בוקו, אוסו בוקו, ו אוסו בוקו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הרוזמרין, הטימין, עלה הדפנה והציפורן בבד גבינה ומאבטחים בעזרת חוט. זה יהיה זר שלך גרני.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
עלי דפנה
רוזמרין
ציפורן
טימין
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
חוט מטבח
3
עבור שוקי העגל, התייבש עם מגבות נייר כדי להסיר עודף לחות. שוקי עגל ישחימו טוב יותר כשהם יבשים. אבטח את הבשר לעצם בעזרת חוט המטבח. מתבלים כל שוק במלח ופלפל גרוס טרי. מחפר את השוקיים בקמח, מנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
שוק עגל
קמח לכל מטרה
עצם
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
מגבות נייר
4
בסיר תנור הולנדי גדול מחממים שמן צמחי עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מוסיפים שוקי עגל קשורים למחבת החמה ומשחימים מכל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר שוקיים שחומים ושמור.
7
באותו סיר, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי. מתבלים במלח בשלב זה כדי לעזור לשאוב את הלחות מהירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
קולים עד שהם רכים ושקופים, בערך 8 דקות.
9
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מחזירים שוקיים שחומים לתבנית ומוסיפים את היין הלבן ומצמצמים נוזלים בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
יין לבן
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את זר הגרני ו -2 כוסות מציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים כ -1 1/2 שעות או עד שהבשר נופל מהעצם. בודקים כל 15 דקות, הופכים שוקיים ומוסיפים עוד ציר עוף לפי הצורך. רמת נוזל הבישול צריכה להיות תמיד בערך 3/4 מהדרך במעלה השוק.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
ציר עוף
עצם
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוציאים בזהירות את השוקיים המבושלים מהסיר ומניחים בצלחת הגשה דקורטיבית.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאוסו בוקו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.