אולי אוסו בוקו הוא רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 818 קלוריות , 54 גרם חלבון ו -41 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש ציר עוף, שום, תפוחי אדמה קלופים וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-20 דקות . עם ציון של 78% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אוסו בוקו .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
3 ענפי רוזמרין טרי, מופשט וקצוץ דק, כ-2 כפות
3
מניחים מחבת גדולה וכבדה על הכיריים ומחממים מחבת על להבה בינונית עד גבוהה. ממליחים ומפלפלים את השוקיים ומצפים קלות ואחידות בקמח. עובדים ב-2 קבוצות, שוקיים חומים ב-1 1/2 כף כל חמאה ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרי, מופשט וקצוץ דק, כ-2 כפות
1/4 עד 1/2 כוס חצי-חצי או יותר, במידת הצורך
חצי-חצי או יותר, במידת הצורך
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מעבירים שוקיים לתבנית צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים את יתרת החמאה והשמן למחבת ומקפיצים את ירקות השורש והשום הכתוש 5 דקות, מתבלים אותם ברוזמרין, פלפל אנגלי, מלח ופלפל.
יוצקים רוטב וירקות באופן שווה על השוקיים. מכסים היטב את תבנית הצלייה וצולים במשך 1 1/2 עד 2 שעות, עד שהבשר רך מאוד ונשלף בקלות מהעצם. לבחוש בשר במיצים ורוטב כל 1/2 שעה. ב-1/2 השעה האחרונה מוסיפים לרוטב קליפות לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ירוקים כהים מוקפצים ולחם פריך ו/או שום תפוחי אדמה לימון.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובא
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ירוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
13
מחממים תנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
חותכים קצוות של פקעות השום כדי לחשוף את השיניים. מצפים קלות את הנורות בטפטוף שמן זית כתית מעולה, בערך 1 כף. עוטפים את הנורות בשכבה כפולה של נייר כסף ומכניסים חבילות לתנור חם. אם מכינים עם התפריט שלמעלה, הכניסו את הציפורן לתנור באמצע תהליך הבישול של אוסו בוקו. צולים שום 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
אוסובוקו.
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
מוציאים את הנורות מהתנור, פותחים את העטיפה ומצננים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
16
מרתיחים תפוחי אדמה במי מלח במשך 12 דקות, עד שהמזלג מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
17
מסננים ומחזירים את תפוחי האדמה המבושלים לסיר החם כדי לייבש אותם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
18
מוסיפים למחבת חצי-חצי חמאה וציר עוף. סוחטים שום צלוי לתוך סיר תפוחי האדמה ומועכים בעזרת מועך למרקם מעט גושי.