קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות53
מגזין

אוסו בוקו

אוסו בוקו
אולי אוסו בוקו הוא רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 818 קלוריות , 54 גרם חלבון ו -41 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש ציר עוף, שום, תפוחי אדמה קלופים וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-20 דקות . עם ציון של 78% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אוסו בוקו .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
3 ענפי רוזמרין טרי, מופשט וקצוץ דק, כ-2 כפות3 ענפי רוזמרין טרי, מופשט וקצוץ דק, כ-2 כפות
3
מניחים מחבת גדולה וכבדה על הכיריים ומחממים מחבת על להבה בינונית עד גבוהה. ממליחים ומפלפלים את השוקיים ומצפים קלות ואחידות בקמח. עובדים ב-2 קבוצות, שוקיים חומים ב-1 1/2 כף כל חמאה ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרי, מופשט וקצוץ דק, כ-2 כפותרוזמרין טרי, מופשט וקצוץ דק, כ-2 כפות
1/4 עד 1/2 כוס חצי-חצי או יותר, במידת הצורך1/4 עד 1/2 כוס חצי-חצי או יותר, במידת הצורך
חצי-חצי או יותר, במידת הצורךחצי-חצי או יותר, במידת הצורך
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
לימון, קליפה חתוכה לחתיכותלימון, קליפה חתוכה לחתיכות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מעבירים שוקיים לתבנית צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים את יתרת החמאה והשמן למחבת ומקפיצים את ירקות השורש והשום הכתוש 5 דקות, מתבלים אותם ברוזמרין, פלפל אנגלי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
שוקי עגל בשרנייםשוקי עגל בשרניים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף יין למחבת וצמצם 2 עד 3 דקות, תוך הרמת מחבת מטפטפת מתחתית הסיר שלך.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים למחבת עגבניות, ציר עוף ושעועית לבנה ומסירים מהאש. מערבבים לשילוב רוטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שעועית לבנהשעועית לבנה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים רוטב וירקות באופן שווה על השוקיים. מכסים היטב את תבנית הצלייה וצולים במשך 1 1/2 עד 2 שעות, עד שהבשר רך מאוד ונשלף בקלות מהעצם. לבחוש בשר במיצים ורוטב כל 1/2 שעה. ב-1/2 השעה האחרונה מוסיפים לרוטב קליפות לימון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מערבבים גרידת לימון, שום, אנשובי ופטרוזיליה בערימה גדולה. טוחנים את התערובת עם הסכין לתבלין קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
חבילה אחת (3 אונקיות) בשר בקר מיובש, קצוץ דקחבילה אחת (3 אונקיות) בשר בקר מיובש, קצוץ דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
להגשה, מניחים שוק בצלחת עם שוליים וכפות מיצים, שעועית וחתיכות ירקות מעל ומסביב לבשר. למעלה עם זילוף נדיב של גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
מגישים עם
12
ירוקים כהים מוקפצים ולחם פריך ו/או שום תפוחי אדמה לימון.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
ירוקירוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
13
מחממים תנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
חותכים קצוות של פקעות השום כדי לחשוף את השיניים. מצפים קלות את הנורות בטפטוף שמן זית כתית מעולה, בערך 1 כף. עוטפים את הנורות בשכבה כפולה של נייר כסף ומכניסים חבילות לתנור חם. אם מכינים עם התפריט שלמעלה, הכניסו את הציפורן לתנור באמצע תהליך הבישול של אוסו בוקו. צולים שום 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
אוסובוקו.אוסובוקו.
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מוציאים את הנורות מהתנור, פותחים את העטיפה ומצננים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מרתיחים תפוחי אדמה במי מלח במשך 12 דקות, עד שהמזלג מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
17
מסננים ומחזירים את תפוחי האדמה המבושלים לסיר החם כדי לייבש אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
מוסיפים למחבת חצי-חצי חמאה וציר עוף. סוחטים שום צלוי לתוך סיר תפוחי האדמה ומועכים בעזרת מועך למרקם מעט גושי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
חצי וחציחצי וחצי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
19
מוסיפים מיץ מלימון אחד ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20
מגישים מיד.

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים6פילהפילה אנשובי בשמן, מנוקזפילה אנשובי בשמן, מנוקז6קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, מחולקתחמאה, מחולקת794פלפל האבנרועגבניות מרוסקות בסגנון גושיעגבניות מרוסקות בסגנון גושי2largescarrots, peeled and cut into a fine dicecarrots, peeled and cut into a fine dice4(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, קצוץסלרי, קצוץ1201 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4801 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4קרום: פירורי קרקר גרהםextra virgin olive oil, 4 turns of the panextra virgin olive oil, 4 turns of the pan60פלפל האבנרוflat leaf parsley leaves, 3 handfulsflat leaf parsley leaves, 3 handfuls63פלפל האבנרוקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3sprigsfresh rosemary, stripped and finely chopped, about 2 tablespoonsfresh rosemary, stripped and finely chopped, about 2 tablespoons2נורות שוםנורות שום4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק6ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק611 לב מפאלדי טרי אם אפשרhalf-and-half or more, if neededhalf-and-half or more, if needed1לימון, juicedלימון, juiced1lemon, rind cut into pieceslemon, rind cut into pieces2לימונים, מקונניםלימונים, מקוננים794פלפל האבנרוcannelloni beans, drainedcannelloni beans, drained10קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ2kgswhite skinned medium potatoes, peeled and cut into chunkswhite skinned medium potatoes, peeled and cut into chunks10קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח10meaty veal shanks, 2 to 3 inches thickmeaty veal shanks, 2 to 3 inches thick4801 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )