אוסובוקו.
אוסובוקו דורש בערך 2 שעות ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. . 88 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך טימין, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו..
הוראות
בצלחת רדודה, מערבבים יחד קמח, מלח ופלפל שחור. לדלות בשר בקמח מתובל. במחבת גדולה, להמיס חמאה עם שמן על חום בינוני. בשר חום.
הסר בשר מהמחבת, ולהניח בצד.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושום לטפטף במחבת. מבשלים ומערבבים במשך כ 5 דקות.
מערבבים ברוטב עגבניות, מים, בזיליקום, טימין, פטרוזיליה ועלה דפנה. להחזיר בשר למחבת. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לרתיחה. כיסוי, ומבשלים 2 1/2 שעות.