קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

אוסובוקו.

אוסובוקו.
אוסובוקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עונת אוסובוקו בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מעיל מחבת רחבה, שטוחה בנדיבות עם שמן זית. מביאים את המחבת לחום גבוה ומוסיפים את האוסובוקו למחבת ומחממים אותם היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
במעבד מזון מחית את הבצל, סלרי, שומר ושום למשחה גסה. כאשר osso buco הוא השחמה היטב על כל הצדדים, להסיר מהמחבת והשמורה. תעלה את השמן העודף מן המחבת ולהוסיף קצת שמן חדש ולהביא לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הירקות למחבת עם קמצוץ של פלפל אדום מרוסק, מתבלים במלח, ומחממים אותם היטב. אל תתקמצן על הצעד הזה-זה ייקח קצת זמן, וזה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את היין ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
תחזיר את האוסובוקו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים מים כך הנוזל הופך אפילו עם החלק העליון של הבשר. לטעום את הנוזל ואת העונה עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
הוסף את עלי המפרץ ואת צרור טימין. מביאים את הנוזל לרתיחה, מכסים, ומכניסים את כל המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מבשלים אוסובוקו במשך 1 שעה. תוציא את המחבת מהתנור ותבדוק את רמת הנוזל ואת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים עוד נוזלים, במידת הצורך, מחזירים את המחבת לתנור ומבשלים עוד שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר את המכסה ומבשל במשך 30 דקות.
15
הסר את המחבת מהתנור, הסר את osso buco, והחזק על מגש הגשה. לרפרף את השומן מפני הרוטב, במידת הצורך. לטעום את הרוטב ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
הסר את החוט מן osso buco.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
17
מגישים אוסובוקו עם רוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
18
מקשטים עם גרמולטה.
19
מגישים עם כפית demitasse לגרוף את מח.
20
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך