קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

אוסובוקו.

אוסובוקו.
אוסובוקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עונת אוסובוקו בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מעיל מחבת רחבה, שטוחה בנדיבות עם שמן זית. מביאים את המחבת לחום גבוה ומוסיפים את האוסובוקו למחבת ומחממים אותם היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
במעבד מזון מחית את הבצל, סלרי, שומר ושום למשחה גסה. כאשר osso buco הוא השחמה היטב על כל הצדדים, להסיר מהמחבת והשמורה. תעלה את השמן העודף מן המחבת ולהוסיף קצת שמן חדש ולהביא לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הירקות למחבת עם קמצוץ של פלפל אדום מרוסק, מתבלים במלח, ומחממים אותם היטב. אל תתקמצן על הצעד הזה-זה ייקח קצת זמן, וזה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את היין ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
תחזיר את האוסובוקו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים מים כך הנוזל הופך אפילו עם החלק העליון של הבשר. לטעום את הנוזל ואת העונה עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
הוסף את עלי המפרץ ואת צרור טימין. מביאים את הנוזל לרתיחה, מכסים, ומכניסים את כל המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מבשלים אוסובוקו במשך 1 שעה. תוציא את המחבת מהתנור ותבדוק את רמת הנוזל ואת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים עוד נוזלים, במידת הצורך, מחזירים את המחבת לתנור ומבשלים עוד שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר את המכסה ומבשל במשך 30 דקות.
15
הסר את המחבת מהתנור, הסר את osso buco, והחזק על מגש הגשה. לרפרף את השומן מפני הרוטב, במידת הצורך. לטעום את הרוטב ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
הסר את החוט מן osso buco.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
17
מגישים אוסובוקו עם רוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
18
מקשטים עם גרמולטה.
19
מגישים עם כפית demitasse לגרוף את מח.
20
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o