קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

אוסובוקו.

אוסובוקו.
אוסובוקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עונת אוסובוקו בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעיל מחבת רחבה, שטוחה בנדיבות עם שמן זית. מביאים את המחבת לחום גבוה ומוסיפים את האוסובוקו למחבת ומחממים אותם היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
במעבד מזון מחית את הבצל, סלרי, שומר ושום למשחה גסה. כאשר osso buco הוא השחמה היטב על כל הצדדים, להסיר מהמחבת והשמורה. תעלה את השמן העודף מן המחבת ולהוסיף קצת שמן חדש ולהביא לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הירקות למחבת עם קמצוץ של פלפל אדום מרוסק, מתבלים במלח, ומחממים אותם היטב. אל תתקמצן על הצעד הזה-זה ייקח קצת זמן, וזה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את היין ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תחזיר את האוסובוקו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים מים כך הנוזל הופך אפילו עם החלק העליון של הבשר. לטעום את הנוזל ואת העונה עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
הוסף את עלי המפרץ ואת צרור טימין. מביאים את הנוזל לרתיחה, מכסים, ומכניסים את כל המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מבשלים אוסובוקו במשך 1 שעה. תוציא את המחבת מהתנור ותבדוק את רמת הנוזל ואת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים עוד נוזלים, במידת הצורך, מחזירים את המחבת לתנור ומבשלים עוד שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הסר את המכסה ומבשל במשך 30 דקות.
15
הסר את המחבת מהתנור, הסר את osso buco, והחזק על מגש הגשה. לרפרף את השומן מפני הרוטב, במידת הצורך. לטעום את הרוטב ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
הסר את החוט מן osso buco.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
17
מגישים אוסובוקו עם רוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
18
מקשטים עם גרמולטה.
19
מגישים עם כפית demitasse לגרוף את מח.
20
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה