אוסובוקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עונת אוסובוקו בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מעיל מחבת רחבה, שטוחה בנדיבות עם שמן זית. מביאים את המחבת לחום גבוה ומוסיפים את האוסובוקו למחבת ומחממים אותם היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
במעבד מזון מחית את הבצל, סלרי, שומר ושום למשחה גסה. כאשר osso buco הוא השחמה היטב על כל הצדדים, להסיר מהמחבת והשמורה. תעלה את השמן העודף מן המחבת ולהוסיף קצת שמן חדש ולהביא לחום גבוה.