אוסובוקו עם גרימולטה אגוז אורן קלוי
אוסובוקו עם גרימולטה אגוז אורן קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1140 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שמן זית, גבעול סלרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. העונה את השוקיים בכל רחבי עם מלח ופלפל. בתבשיל שש עד 8 ליטר, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מניחים את השוקיים במחבת וחום בכל רחבי, פונה כדי לקבל כל משטח, 12 עד 15 דקות.
הסר את השוקיים ולהניח בצד. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הגזר, בצל, סלרי ו טימין עלים לבשל, ערבוב באופן קבוע, עד חום זהוב מעט מתרכך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות, מניית העוף והיין ומביאים לרתיחה.
מקום שנקס בחזרה למחבת, לוודא שהם שקועים לפחות באמצע הדרך. אם שנקס לא מכוסה באמצע הדרך, להוסיף מניה יותר. מכסים את המחבת עם מכסה הדוק של רדיד אלומיניום.
מניחים בתנור במשך 2 עד 2 1/2 שעות ומבשלים עד הבשר כמעט נופל מהעצם.
הסר את התבשיל מהתנור ולתת לעמוד 10 דקות לפני ההגשה עם גרמולטה.
בצל מטגן ושום בשמן זית על אש בינונית במשך כ 10 דקות, או עד שקוף אבל לא השחמה.
מוסיפים טימין וגזר, מבשלים 5 דקות על אש בינונית ומוסיפים עגבניות. מביאים לרתיחה, חום נמוך רק מבעבע ומבשל 30 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח לפי הטעם ומניחים בצד.
מערבבים את הפטרוזיליה, צנוברים וגרידת לימון באופן רופף בקערה קטנה. להפריש utnil מוכן לשרת.