קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

אוסובוקו עם גרימולטה אגוז אורן קלוי

אוסובוקו עם גרימולטה אגוז אורן קלוי
אוסובוקו עם גרימולטה אגוז אורן קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1140 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שמן זית, גבעול סלרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. העונה את השוקיים בכל רחבי עם מלח ופלפל. בתבשיל שש עד 8 ליטר, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את השוקיים במחבת וחום בכל רחבי, פונה כדי לקבל כל משטח, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את השוקיים ולהניח בצד. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הגזר, בצל, סלרי ו טימין עלים לבשל, ערבוב באופן קבוע, עד חום זהוב מעט מתרכך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את רוטב העגבניות, מניית העוף והיין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מקום שנקס בחזרה למחבת, לוודא שהם שקועים לפחות באמצע הדרך. אם שנקס לא מכוסה באמצע הדרך, להוסיף מניה יותר. מכסים את המחבת עם מכסה הדוק של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים בתנור במשך 2 עד 2 1/2 שעות ומבשלים עד הבשר כמעט נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את התבשיל מהתנור ולתת לעמוד 10 דקות לפני ההגשה עם גרמולטה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
בצל מטגן ושום בשמן זית על אש בינונית במשך כ 10 דקות, או עד שקוף אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
מוסיפים טימין וגזר, מבשלים 5 דקות על אש בינונית ומוסיפים עגבניות. מביאים לרתיחה, חום נמוך רק מבעבע ומבשל 30 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח לפי הטעם ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מערבבים את הפטרוזיליה, צנוברים וגרידת לימון באופן רופף בקערה קטנה. להפריש utnil מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה