אוסובוקו עם גרמולטה
אוסובוקו עם גרמולטה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, יין marsala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה.
הוראות
מפזרים שוק עגל באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לדלות בקמח, רועד מעל עודף.
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שנקי עגל ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד להשחמה.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים גזר, בצל, סלרי, ו 3 שיני שום; לטגן 6 דקות.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, מרסלה ומרק הנותרים; מביאים לרתיחה. להחזיר עגל למחבת. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. לחשוף ומבשלים 30 דקות.
בעוד עגל הוא רותח, לשלב פטרוזיליה, קליפת לימון, ו 2 שיני שום.
מניחים 1 שוק עגל בכל אחד 4 קערות רדודות; כפית על 3/4 כוס רוטב על כל מנה, ומפזרים כל אחד עם 1 כף גרמולטה.
מקום שאנקים משחימים בבישול איטי 5 ליטר חשמלי; למעלה עם ירקות מרוסקים.
להוסיף 1/4 הנותרים מלח כפית, מרסלה, מרק. לכסות עם מכסה; לבשל על 1 שעה גבוהה. להפחית את החום נמוך; לבשל 5 שעות.
Osso Buco (AW-soh BOO-koh), או שנקי עגל מטוגנים, הוא האולטימטיבי בבישול איטלקי כפרי.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo