אופה בטטה מקרון
אופה בטטה מקרון לוקח סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 393 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם ריבת תפוזים, ג'ינג'ר טחון, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 37%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה מקרון ללא אפייה לימון (קוקוס) & השקת ספרי בישול ללא אפייה, כובעי שלג מקרון קוקוס ללא אפייה, ו לא לאפות עוגת גבינה מקרון לימון.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הבטטות, 6 כפות חמאה, סוכר חום, אמרטו או תמצית, מלח וג ' ינג ' ר; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את הפקאנים והמרמלדה.
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. זורקים מקרונים עם יתרת החמאה; מפזרים מעל קדרה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 30-35 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
מקרונים עובדים ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.