אופה ביצת תרד
אפיית ביצי תרד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. 11 אדם עשה את המתכון הזה היה עושה את זה שוב. אם יש לכם שמנת, בצל ירוק, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, שהוא מוצק. תרד וביצה כוסמת אופים, תרד-נקניק ביצה לאפות, ו תרד וביצה כוסמת אופים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל בחמאה למשך 2 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים תרד ופטרוזיליה; מטגנים 3 דקות יותר או עד לחימום.
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, השמנת החמוצה והמלח לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת התרד וגבינת הצ ' דר.
יוצקים לתוך 15-ב משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רומבאואר קליפורניה זינפנדל ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![רומבאואר קליפורניה זינפנדל (חצי בקבוק)]()
רומבאואר קליפורניה זינפנדל (חצי בקבוק)
זינפנדל קליפורניה הקלאסי שלנו הוא סגול כהה-אודם, עם גוון ארגמן בוהק. על האף, ניחוחות מרוכזים של אוכמניות ופטל מתמזגים עם ציפורן ותבלינים. טעמים שופעים של פטל, ריבת אוכמניות, שזיפים ווניל מציפים את החיך, ואחריהם נגיעות של פלפל לבן ברקע. טאנינים מפוארים ועגולים ואורך רב יוצרים גימור רענן ומפתה.