אופה ברוקולי איטלקי
ברוקולי איטלקי לאפות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 9 מנות עם 122 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול מאוד. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. לכו לחנות ואספו קמח, רוטב ספגטי ללא בשר, גבינת קוטג'ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: אפיית גבינת ברוקולי איטלקית, אופים בראנץ ' איטלקי, ו אופים דגים איטלקיים.
הוראות
בבלנדר או במעבד מזון מניחים גבינת קוטג', חלבוני ביצה, גבינת פרמזן, קמח ותיבול איטלקי; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
מניחים ברוקולי וכמות קטנה של מים במחבת; מכסים ומבשלים 5-8 דקות או עד שהם רכים פריכים.
מניחים מחצית מהברוקולי בשכבה אחת בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם תערובת גבינת קוטג ' ברוקולי הנותרים.
יוצקים רוטב ספגטי על ברוקולי.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 למשך 30-35 דקות או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.