אופה פסטה הודו עם ארבע גבינות
ארבעה גבינה טורקיה פסטה אופים לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 729 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 153 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ואספו גבינת פרמזן, קרם מרוכז של מרק פטריות, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 89%. מתכונים דומים: אופה פסטה טורקיה ותרד, אופה פסטה טורקיה ותרד, ו אופה פסטה אנצ'ילדה טורקיה.
הוראות
מבשלים פנה לפי הוראות החבילה.
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הבצל בחמאה עד שהוא רך.
מוסיפים שום; מבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את המרק, גבינת השמנת, השמנת והחלב; מבשלים ומערבבים רק עד שגבינת השמנת נמסה. מערבבים פנימה את הפטריות, הגבינות והתבלינים; מבשלים רק עד שהגבינות נמסות.
הוסף הודו ופנה; מחממים דרך.
מעבירים ל-2-1/2 קוט משומן. תבנית אפייה. בקערה קטנה שלבו מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל תערובת פסטה. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 25 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מבעבע וזהוב חום.