אופים אטריות גרמניות
אפיית אטריות גרמנית היא הר ד ' אובר שמגישה 8. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 203 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל אירופאי. גשו לסופר וקנו חלב, מים, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 23%, וזה לא כל כך מרהיב. נסו סלט אטריות גרמני, סלט אטריות גרמני חם, ו סלט אטריות חם גרמני עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו קמח ומלח. יוצרים באר במרכז; מוסיפים ביצים. מערבבים יחד, יוצרים בצק.
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש 5-6 דקות. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. איקס 9-ב. מלבן. אבק את שני צידי הבצק בקמח; מגלגלים, בסגנון ג ' לי-רול.
חותכים ל-1/4 אינץ'. פרוסות. לפרוש אטריות על מגבות נייר; תן להתייבש עד 2 שעות.
בתנור הולנדי, להביא מים לרתיחה מהירה.
מוסיפים אטריות; מבשלים 7-9 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפפריקה לתערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים גבינה עד להמסה. מערבבים פנימה ביצים.
מסננים אטריות; מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם רוטב גבינה. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מבעבע.
יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder
ריזלינג ודורנפלדר הן בחירה מצוינת עבור גרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. דומיין לסורה חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![דומיין לסורה חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג]()
דומיין לסורה חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג
משתלב היטב עם מנות חריפות בעדינות, ומשלים גם חזיר ושרקוטרי נרפא. ליהנות עם פירות חתוכים טריים.