אופים בקר עם שום-כופתאות תפוחי אדמה
אופים בקר עם כופתאות שום תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. לכו לחנות וקנו קרם מרוכז של מרק עוף, חלב, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תבשיל בקר עם כופתאות תפוחי אדמה, תבשיל בקר עם כופתאות תפוחי אדמה Herbed, ו אפיית תפוחי אדמה שום (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ירקות מעורבים, מרק, פלפל וחלב 1/2 כוס.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק ופירה יבש. בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 2 כוסות חלב על 2 דקות גבוהות. מערבבים חלב חם לתוך תערובת ביסקוויק עם מזלג עד צורות בצק רך; בואו לעמוד 2 דקות. טיפה בצק על ידי 15 כפות על תערובת בשר חם.
אופים 25 עד 30 דקות או עד כופתאות מבושלות משחימים קלות.