קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

אופים פסטה

אופים פסטה
לאפות פסטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב ספגטי, בשר טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה בראבו: עוף מוקרם פסטה אופים, אופים פסטה, ו אופה פסטה עניבת פרפר.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים רותחים מומלחים קל לרתיחה. לבשל פסטה mostaccioli במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
MostaccioliMostaccioli
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז היטב.
3
בינתיים, לבשל בשר טחון בצל קצוץ במחבת על חום בינוני עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הפטריות, רוטב ספגטי, גבינת מוצרלה גרוסה, פסטה ותערובת בשר טחון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
רוטב פסטהרוטב פסטה
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
העברה לתבשיל משומן, 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 20 דקות, או עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה