קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

אופים פסטה

אופים פסטה
לאפות פסטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב ספגטי, בשר טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה בראבו: עוף מוקרם פסטה אופים, אופים פסטה, ו אופה פסטה עניבת פרפר.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים רותחים מומלחים קל לרתיחה. לבשל פסטה mostaccioli במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
MostaccioliMostaccioli
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לנקז היטב.
3
בינתיים, לבשל בשר טחון בצל קצוץ במחבת על חום בינוני עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הפטריות, רוטב ספגטי, גבינת מוצרלה גרוסה, פסטה ותערובת בשר טחון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
העברה לתבשיל משומן, 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 20 דקות, או עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®