קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

אופים רביולי גביני

אופים רביולי גביני
אופים רביולי גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 564 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 302 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאה, גבינת פרמזן, רוטב ספגטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. רביולי אפוי גביני, לזניה רביולי גביני, ו רביולי גביני קל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2
בינתיים, בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח ואגוז המוסקט לתערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה חלב ויין. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הבזיליקום, 1 כוס גבינת מוצרלה ו -1 / 4 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מסננים רביולי; לזרוק עם תערובת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מעבירים ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם 1 כוס גבינת מוצרלה ורוטב מרינרה; מפזרים גבינות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הרבנטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.