אופים רביולי גביני
אופים רביולי גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 564 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 302 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאה, גבינת פרמזן, רוטב ספגטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. רביולי אפוי גביני, לזניה רביולי גביני, ו רביולי גביני קל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה.
בינתיים, בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח ואגוז המוסקט לתערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה חלב ויין. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הבזיליקום, 1 כוס גבינת מוצרלה ו -1 / 4 כוס גבינת פרמזן.
מסננים רביולי; לזרוק עם תערובת רוטב.
מעבירים ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם 1 כוס גבינת מוצרלה ורוטב מרינרה; מפזרים גבינות שנותרו.
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הרבנטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט]()
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.