קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

אופס, הפלתי את עוגת הלימון

אופס, הפלתי את עוגת הלימון
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם סוכר של ממתקים, חלמונים ביצה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אופס! סלט עוף איטלקי, רוטב פסטו קרמי עבור Lorac אופס אני מתכוון כבש, ו למטה תחת עוגת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
למלא כיור או קערת נירוסטה גדולה עם קרח ולסדר קערה שנייה מעט קטנה יותר על גבי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בסיר בינוני כבד מעל חום מתון, לשלב את החלב, שמנת, סוכר, עשב לימון וגרידת לימון. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד מדחום קריאה מיידית רושמת 71°.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אליקסיר גאליקסיר ג
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת נירוסטה להגדיר על קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תן לתערובת להתקרר, לטאטא מדי פעם, עד צונן.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לעבד פודינג במכונת גלידה ולאחר מכן להעביר מיכל אטום להקפיא עד קשה, לפחות 4 שעות עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח ואת הסוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את התבלינים, אם תרצה, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3
הוסף את החמאה, באמצעות קצות האצבעות או 2 סכינים, לעבוד אותו לתוך הקמח ואת הסוכר של ממתקים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מוסיפים את החלמונים ומשתמשים בידיים כדי לערבב את הבצק עד שהוא מגיע יחד. מחלקים את הבצק לשניים ואז ללוש כל חתיכה קלות וליצור דיסקים. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר אותו במקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות, מגלגלים חתיכת בצק 1 לסיבוב של 14 אינץ'. מקפלים את הבצק לשניים, מקפלים אותו לחצי שוב, ולאחר מכן פותחים אותו למחבת טארט 11 אינץ'. באמצעות קצות האצבעות שלך, להתאים בעדינות את הבצק לתחתית הצדדים של מחבת טארט, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה קטנה כדי לקצץ כל בצק עודף. באמצעות מזלג, לדקור את החלק התחתון של פגז טארט בכל רחבי ואז להקפיא במשך 10 דקות. חזור עם פיסת הבצק השנייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
קו פגזי טארט עם רדיד, התאמת לסכל לתוך הקצוות התחתונים, ולאחר מכן למלא כל אחד עם כ 1 משקולות עוגה כוס או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
טארט קונכיותטארט קונכיות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים את הפגזים בשליש התחתון של התנור במשך כ -30 דקות, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו מגניב לחלוטין ואז להסיר את רדיד ומשקולות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
בסיר גדול, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בקערת נחושת או נירוסטה גדולה, לשלב את חלמוני ביצה וסוכר ולהשתמש מקצף להכות עד מעובה וצהוב בהיר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים ולכבות את החום. בהדרגה להכות במיץ לימון, ואחריו לימונצ ' לו. התחל להכות יותר במרץ ולהמשיך להכות עד zabaione הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לימונצ ' לולימונצ ' לו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
שכבו את הגלידה ואת הזאביונה לתוך קליפות הטארט. אתה יכול להגיש את הקינוח כמו השף בוטורה, הפוך ומרוסק במקצת, או שאתה יכול לשרת בצד ימין למעלה.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2
מודפס באישורו של מאסימו בוטורה, שף בעל שלושה כוכבי מישלן Osteria Francescana, במודנה, איטליה. צילום: פאולו טרזי.