מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם סוכר של ממתקים, חלמונים ביצה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אופס! סלט עוף איטלקי, רוטב פסטו קרמי עבור Lorac אופס אני מתכוון כבש, ו למטה תחת עוגת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
למלא כיור או קערת נירוסטה גדולה עם קרח ולסדר קערה שנייה מעט קטנה יותר על גבי הקרח.
מוסיפים את החלמונים ומשתמשים בידיים כדי לערבב את הבצק עד שהוא מגיע יחד. מחלקים את הבצק לשניים ואז ללוש כל חתיכה קלות וליצור דיסקים. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר אותו במקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות, מגלגלים חתיכת בצק 1 לסיבוב של 14 אינץ'. מקפלים את הבצק לשניים, מקפלים אותו לחצי שוב, ולאחר מכן פותחים אותו למחבת טארט 11 אינץ'. באמצעות קצות האצבעות שלך, להתאים בעדינות את הבצק לתחתית הצדדים של מחבת טארט, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה קטנה כדי לקצץ כל בצק עודף. באמצעות מזלג, לדקור את החלק התחתון של פגז טארט בכל רחבי ואז להקפיא במשך 10 דקות. חזור עם פיסת הבצק השנייה.
מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים ולכבות את החום. בהדרגה להכות במיץ לימון, ואחריו לימונצ ' לו. התחל להכות יותר במרץ ולהמשיך להכות עד zabaione הוא רך.