קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

אורז Basmati Pilaf עם אפונה

אורז Basmati Pilaf עם אפונה
אורז Basmati Pilaf עם אפונה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים רותחים, זרעי חרדל, מקל קינמון, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו אורז Basmati Pilaf אפונה (Pulao אפונה), אורז Basmati Pilaf עם משמשים, ו אורז בר ובסמטי פילאף עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את האורז במסננת רשת ולשטוף עם מים קרים כמה פעמים. להניח בצד ולתת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל להבהב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיף את זרעי החרדל ומבשלים עד שהם רק מתחילים פופ, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
פופפופ
5
מוסיפים את הבצל והטחון עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
6
מוסיפים את ההל, ציפורן, קינמון, אורז, מים רותחים, מלח, פלפל ומיץ ליים, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
הלהל
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
פלפלפלפל
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
7
להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הנוזל נספג כמעט, כ 10 דקות לקפל את האפונה, ולאחר מכן מעל, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
8
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות, חשוף.
9
להסיר ולהשליך את הל, ציפורן, וקינמון ו מוך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
הלהל
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
10
מעבירים את הפילאף לצלחת הגשה ומגישים.