אורז Basmati Pilaf עם אפונה
אורז Basmati Pilaf עם אפונה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים רותחים, זרעי חרדל, מקל קינמון, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו אורז Basmati Pilaf אפונה (Pulao אפונה), אורז Basmati Pilaf עם משמשים, ו אורז בר ובסמטי פילאף עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את האורז במסננת רשת ולשטוף עם מים קרים כמה פעמים. להניח בצד ולתת לנקז.
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל להבהב.
מוסיף את זרעי החרדל ומבשלים עד שהם רק מתחילים פופ, על 20 שניות.
מוסיפים את הבצל והטחון עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מוסיפים את ההל, ציפורן, קינמון, אורז, מים רותחים, מלח, פלפל ומיץ ליים, ומביאים לרתיחה.
להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הנוזל נספג כמעט, כ 10 דקות לקפל את האפונה, ולאחר מכן מעל, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 8 עד 10 דקות יותר.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות, חשוף.
להסיר ולהשליך את הל, ציפורן, וקינמון ו מוך עם מזלג.
מעבירים את הפילאף לצלחת הגשה ומגישים.