קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

אורז Pilaf אביב לבישול איטי

אורז Pilaf אביב לבישול איטי
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אורז Pilaf אביב לבישול איטי, אורז Pilaf פטריות בישול איטי, ו פטריות בישול איטיות ופילאף אורז בר.

הוראות

1
במחבת 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים אורז, בצל ומלח; מבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז הוא חום זהוב קלות. מערבבים במרק ומים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
חום לרתיחה; להסיר מחום.
4
ריסוס בתוך תנור איטי 3-4 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
יוצקים תערובת אורז לבישול. מערבבים בגזר. ודא שכל האורז הוא תחת נוזל ולא דבק לצד התנור.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 2 עד 2 שעות 30 דקות.
7
מערבבים באפונה ופלפל פעמון. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לכסות לבשל 15 עד 20 דקות או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מפזרים שקדים ופטרוזיליה. אורז יחזיק בחום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
אפונה גויה®אפונה גויה®