אורז Pilaf אביב לבישול איטי
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אורז Pilaf אביב לבישול איטי, אורז Pilaf פטריות בישול איטי, ו פטריות בישול איטיות ופילאף אורז בר.
הוראות
במחבת 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים אורז, בצל ומלח; מבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז הוא חום זהוב קלות. מערבבים במרק ומים.
ריסוס בתוך תנור איטי 3-4 ליטר עם ספריי בישול.
יוצקים תערובת אורז לבישול. מערבבים בגזר. ודא שכל האורז הוא תחת נוזל ולא דבק לצד התנור.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 2 עד 2 שעות 30 דקות.
מערבבים באפונה ופלפל פעמון. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לכסות לבשל 15 עד 20 דקות או עד חם.
מפזרים שקדים ופטרוזיליה. אורז יחזיק בחום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.