קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אורז אדום ונקניק

אורז אדום ונקניק
אורז אדום ונקניק דורש כ 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 421 קלוריות. אם יש לכם תיבול, מלח ופלפל, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 25 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 64%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אורז אדום עם נקניק הבנרו ושעועית אדומה, אורז אדום עם נקניק ופלפלים, ו שעועית אדומה ואורז עם נקניקיית אנדוי.

הוראות

1
מערבבים את האורז והמים בסיר ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהאורז רך והמים נספגו. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבייקון, ומשחימים מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים למחבת את הבצל, השום והפלפלים הירוקים ומבשלים עד שהם רכים תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מערבבים פנימה את הנקניק, ומבשלים עד שהוא חם, ואז יוצקים פנימה את העגבניות. מבשלים רק עד מחומם דרך. מערבבים פנימה את האורז המבושל ורוטב הספגטי. מתבלים בתיבול איטלקי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב פסטהרוטב פסטה
אורז מבושלאורז מבושל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
7
מעבירים לכלי קדירה גדול ומכסים במכסה או בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
אופים במשך שעה 1 בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להסיר את המכסה, ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)