אורז אסייתי עם שרימפס ואפונה שלג
אם יש לכם שקדים חתוכים, שמן שומשום, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. נסו סלט שרימפס אסיאתי עם אפונה שלג, Jicaman ופלפלים, אורז מטוגן עם שרימפס ואפונה שלג, ו בשר אסייתי עם אפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אורז ארוך גרגר, 1 כוס מים, מרק עוף נטול שומן, פחות נתרן בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג.
מערבבים רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, רוטב חריף ושום בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. תניח בצד.
מבשלים אפונה שלג ושרימפס במים רותחים 2 דקות או עד שרימפס נעשים.
להוסיף אפונה שלג, שרימפס, בצל ירוק, ואורז לתערובת סויה; לזרוק היטב לשלב. למעלה עם שקדים.