אורז בסמטי מוזהב עם משמשים
אורז בסמטי מוזהב עם משמשים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 445 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, חוטי זעפרן, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אורז Basmati Pilaf עם משמשים, אורז בסמטי-איך לבשל אורז בסמטי, ו קוסקוס מוזהב עם משמשים ובצל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להתפורר זעפרן מעל המים החמים ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
במחבת גדולה, להמיס 4 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים מעל חום מתון עד מרכך, 7 דקות. מערבבים בקינמון, ואז מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל.
מוסיפים את המניה, הזעפרן והנוזל השרייה והמלח ומביאים לרתיחה.
מעבירים את האורז והנוזל לתבנית זכוכית 9 על 13 אינץ'. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות, או עד שהמניה נספגת והאורז רך.
במחבת גדולה, להמיס את 3 כפות הנותרים של חמאה.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 30 שניות.
מוסיפים את השקדים והמשמשים ומבשלים עד שהמשמשים מתחילים להשחים, כ-2 דקות.
מוסיפים את התפוח ומבשלים, ערבוב, רק עד התחמם, על 1 דקה. מערבבים את התערובת לתוך האורז, מתבלים בפלפל ומגישים חם.