אורז בר ומרק שורש סלרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל אורז בר ומרק שורש סלרי. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך סלריאק, מלח כשר, גזר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: סלרי שורש ומרק אורז בר, מרק שורש סלרי, ו מרק שורש סלרי.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים כרישה וגזר; מכסים ומבשלים 5 דקות. לחשוף ולבשל 5 דקות או עד מכרז. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים סלריאק, מרק, 1 כוס מים, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד סלריק הוא רך.
מניחים 1 תערובת מרק כוס בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
הוסף תערובת מרק מחית בחזרה לסיר.
מוסיפים אורז בר; מבשלים 15 דקות.