קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

אורז בר ופנקייק תפוח אדמה סגול

אורז בר ופנקייק תפוח אדמה סגול
המתכון אורז בר & פנקייק תפוחי אדמה סגול יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מושלם עבור חנוכה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, תפוחי אדמה סגולים, שמן אגוז מקדמיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פנקייק אורז בר, פנקייק אורז בר, ו פנקייק אורז בר.

הוראות

1
שים אורז בר במים רותחים. מכסה סיר ומבשל במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז אם כל המים נשאר, אבל לשתות נוזל, או לשמור למרקים, לא לשפוך את הניקוז. בינתיים, קיטור תפוחי אדמה unpeeled עד פירסינג בקלות על ידי סכין. לעשות את אותו הדבר עם הנוזל הזה. מחית תפוחי אדמה עם מזלג בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צנצנות כל אחת) ריבת תותצנצנות כל אחת) ריבת תות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מניחים 2 שמן tb במחבת בינונית בצל sauté עד רך. כדי קערה עם אורז ותפוח אדמה, מוסיפים בצל מבושל, מלח, פלפל וביצים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים קלות עם מזלג. אל תמעך בכפית. באותו מחבת sauté, להוסיף רק מספיק שמן כדי לכסות את התחתונה. על חום בינוני, שמן חם ולאחר מכן כפית כפות גדולות של תערובת תפוחי אדמה לתוך מחבת חמה. אפשר "לטגן" במשך ארבע דקות בצד אחד. פליפ. חזור על הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים חם, חם או בטמפרטורת החדר. (כן, אתה יכול לבשל יום קדימה לחמם על מגש המגישה בתנור 350 מעלות במשך 10 דקות ולהביא לשולחן.)האם אתה יכול לאפות אורז בר אלה ועוגות תפוחי אדמה? אני אוהב ללטף תערובת תפוחי אדמה לתוך כמה צלחות עוגה משומנות היטב, מברשת בנדיבות עם שמן, אופים עד מעט השחמה סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חתוך לפרוסות, בדיוק כמו לפאי, ומגיש.